Tallers creatius per a petits (5 a 7 anys)

(Leer versión en castellano)

Aquest curs adreçat a petits entre 5 i 7 anys, se centra a explorar la creativitat i el desenvolupament artístic dels més petits/es. Els ofereix un espai de creativitat i exploració i desenvolupament de les seves capacitats artístiques.

Desenvoluparem un divers ventall d’habilitats i activitats que els encantaran i els ajudaran en el seu desenvolupament de creixement alhora: Comunicació, dibuix, pintura, manualitats, escolta, visionats…

El curs es realitza cada dilluns de 17.30 a 18.30 d’octubre a maig. La primera classe comença el dilluns 3 d’octubre.

El preu del curs és de 50€ al mes i inclou tots els materials. Com a promoció de llançament del curs, si us inscriviu tres mesos seguits, gaudireu d’un 10% de descompte sobre el preu* (135€).
*Descompte aplicable una única vegada per alumne i curs.

S’imparteix d’octubre a maig cada dilluns de 17.30 a 18.30. El curs està programat per a grups reduïts. Així s’optimitza la dedicació individual, millorant l’experiència i optimitzant l’aprenentatge i desenvolupament de cada infant.

Imparteix el curs n’Elitxo Garayalde.

Inscripció

Reserva la teva plaça en dues passes:

  1. Omple el nostre formulari d’inscripció als cursos i tallers, seleccionant el curs que us interessa.
  2. Realitza el pagament en efectiu a Mireia Cabaní al nostre local (C/Nicolau de Pacs 16, Palma) el primer dia de curs, o a partir del dimarts 12 de septembre de 17:00 a 20:00 si vols assegurar abans la teva plaça.

    Estem treballant a poc a poc per millorar, però actualment només cobrem en efectiu.

    En el cas que ens apropem al límit d’aforament abans de la primera classe, contactarem amb els inscrits al formulari per fer efectiu el pagament abans del inici de classes per assegurar la plaça.

    A partir del primer mes, el pagament del mes següent es farà la darrera classe del mes previ.

Coneix n’Elitxo Garayalde

Madrilenya de poble, bàsquet, amant del cinema i la pintura. Estudia Comunicació audiovisual a la URJC de Madrid i després de treballar uns anys en producció de cinema, tv i teatre, ve a Mallorca per cursar el màster MA Isca d’animació 3D per ordinador, a la UIB. Treballa 4 anys al Laboratori d’Animació i tecnologies Audiovisuals, LADAT (UIB) tant en producció d’animació com en formació cinematogràfica. Posteriorment treballa a Madrid per a la pel·lícula “Parque Mágico” d’Ilion Studios i Paramount.

Durant 3 anys desenvolupa un projecte d’autisme i audiovisuals amb el LADAT anomenat “Azulinante” del qual surten 3 publicacions de llibres i una exposició a Caixa Forum. Actualment té el seu propi taller on produeix i desenvolupa diferents projectes com: El foc de Drago (llibre il·lustrat), Personal Bilonguins (exposició de pintura), Un cop a Teense Town, (curtmetratge que combina imatge real i animació) o Woodpeople (sèrie de animació stop motion).