Projectes Creatius (de 8 a 10 anys)

(Leer versión en castellano)

Aquest curs va adreçat a persones curioses entre 8 i 10 anys que vulguin desenvolupar la seva creativitat. Projectes creatius són tallers enfocats per a què aprenguin habilitats d’una manera lúdica i fent treballs manuals que es puguin dur a casa. Les activitats inclouen: dibuix, pintura, manualitats, jocs i moltes més!

Utilitzem materials aptes per a ús infantil ia més prioritzem el reciclatge com a base dels nostres projectes, inculcant als nens i nenes aquest hàbit.

El preu del curs és de 50€ al mes. Com a promoció de llançament del curs, si us inscriviu tres mesos seguits, gaudireu d’un 10% de descompte sobre el preu* (135€).
*Descompte aplicable una única vegada per alumne i curs.

S’imparteix d’octubre a maig cada dimecres de 17:30 a 19:00. La primera classe comença el dimecres 5 d’octubre.

El curs està programat per a grups reduïts. Així s’optimitza la dedicació individual, millorant l’experiència i optimitzant l’aprenentatge i desenvolupament de cada participant.

Imparteixen el curs na Mireia Cabaní, Aina Llobera i na Blanca Jaume.

Últimes places lliures!

Inscripció

Reserva la teva plaça en dues passes:

  1. Omple el nostre formulari d’inscripció als cursos i tallers, seleccionant el curs que us interessa.
  2. Realitza el pagament en efectiu a Mireia Cabaní al nostre local (C/Nicolau de Pacs 16, Palma) el primer dia de curs, o a partir del dimarts 12 de septembre de 17:00 a 20:00 si vols assegurar abans la teva plaça.

    Estem treballant a poc a poc per millorar, però actualment només cobrem en efectiu.

    En el cas que ens apropem al límit d’aforament abans de la primera classe, contactarem amb els inscrits al formulari per fer efectiu el pagament abans del inici de classes per assegurar la plaça.

    A partir del primer mes, el pagament del mes següent es farà la darrera classe del mes previ.

Coneix na Mireia Cabaní

A la Mireia li encanta l’aventura i ficar-se en embolics, sobretot si és en bona companyia, per això impulsa tallers16 amb la il·lusió de compartir el què més li agrada, tant amb professionals com amb amateurs.

És il·lustradora per la EASDIB el 2021 i arquitecta, cofundadora de Dúctil, estudi d’arquitectura i disseny gràfic del que es despedeix aquest any 2022 per dedicar-se a dibuixar i a tallers16.

L’acompanya l’interès i amor per la natura, durant els més de 20 anys d’exercici de l’arquitectura s’especialitzà en construccions energèticament sostenibles i s’ha ocupat del respecte per l’entorn i per les persones. Com il·lustradora just comença, però ha publicat en alguns poemaris de l’amic Damià Rotger Miró, ha realitzat dibuixos per encàrrec per a publicitat i fet altres il·lustracions per acompanyar publicacions de treballs musicals. D’altra banda, amb el desig de compartir el meravellament que li produeix la natura, està treballant en el projecte personal L’any que passem volant, que es tracta d’un llibre il·lustrat en col·laboració amb experts, on es presenten els principals esdeveniments als diferents hàbitats naturals de Mallorca, en el transcurs d’un any.

Disfruta d’experimentar amb diferents tècniques i això és el què precisament fa ara, contentíssima de poder-se cuidar i poder cuidar als altres. 

Si veniu a tallers16 segur que us obrirà les portes amb moltes ganes de conèixer-vos.

Coneix a Aina Llobera

Aina Llobera es Tècnica superior en il·lustració i artista digital freelance formada a l’EASDIB (2020). Se centra principalment en projectes d’il·lustració infantil i juvenil tant editorials (Badidibú i l’autora Cristina Gomez Muñoz), aplicacions mòbils per a l’aprenentatge de l’anglès (Nominis) o recolzant visualment projectes de Disseny Gràfic.

Ha estat premiada amb la subvenció a projectes d’autoocupació per l’Institut Balear de la Joventut i el Carnet Jove de les Illes Balears amb el projecte tèxtil de serigrafia “We are Troublemakers” (2021).

Actualment està implicada amb tota mena de projectes envoltant les il·lustracions referents a les Rondalles Mallorquines, tant l’exposició Herois de Rondalla amb els comissaris Marc Cantallops i Llucia Serra (2022), com el proper Manacor Encantat i la futura Vila del Llibre on va participar com a muralista.

Coneix na Blanca Jaume

Desenvolupadora web, il·lustradora, dibuixant de còmics i eterna estudiant de qualsevol tema que l’atrapi.

Es va graduar el 2019 amb Matrícula d’Honor en Il·lustració a l’Escola d’Arts de les Illes Balears i el seu projecte final The Happy Prince & other Beautiful Tales va guanyar el premi al Millor Projecte Final de la seva promoció i va quedar finalista al premi nacional Josep Albert Mestre d’Excel·lència als Estudis d’Arts Plàstiques i Disseny 2020. El 2022 es torna a graduar com a Tècnica Superior de Còmic a la mateixa escola.

Ha compaginat el període d’estudis amb voluntariat de cartelleria per a esdeveniments lúdics i esdeveniments benèfics per a Sonrisa Médica. També ha col·laborat amb l’estudi d’il·lustració local alademosca en il·lustració editorial per a Santillana.

Actualment treballa com a il·lustradora en una empresa local d’articles de records i regals, mentre col·labora amb tallers16 i es altres projectes d’il·lustració i còmic.

Últimes places lliures!