Classes de Dibuix per a Joves Creatius (+11 anys)

(Leer versión en castellano)

Dirigit a apassionats del dibuix de més d’onze anys que volen millorar en l’àmbit del dibuix i la il·lustració i aprendre tècniques aplicables a estils com el Manga, Còmic Americà, Il·lustració Japonesa, Concept Art o Animació.

Millorarem les nostres bases, explorarem el nostre propi estil i provarem d’altres en divertits exercicis tots els divendres de 17:30 a 19:00 a partir del 7 d’octubre fins a maig.

A Tallers16 tenim tot el necessari per realitzar el curs, no obstant si es desitja es pot portar una tauleta gràfica personal si es vol treballar el dibuix digital en alguna ocasió.

Imparteix el curs Aina Llobera, Tècnica superior en il·lustració i artista digital freelance formada a l’EASDIB (2020). Centrada principalment en projectes d’il·lustració infantil i juvenil.

El preu del curs és de 50€ al mes. Com a promoció de llançament del curs, si us inscriviu tres mesos seguits, gaudireu d’un 10% de descompte sobre el preu* (135€).
*Descompte aplicable una única vegada per alumne i curs.

S’imparteix d’octubre a maig cada divendres de 17:30 a 19:00.

El curs està programat per a grups reduïts. Així s’optimitza la dedicació individual, millorant l’experiència i optimitzant l’aprenentatge i desenvolupament de cada alumne/a.

Inscripció

Reserva la teva plaça en dues passes:

  1. Omple el nostre formulari d’inscripció als cursos i tallers, seleccionant el curs que us interessa.
  2. Realitza el pagament en efectiu a Mireia Cabaní al nostre local (C/Nicolau de Pacs 16, Palma) el primer dia de curs, o a partir del dimarts 12 de septembre de 17:00 a 20:00 si vols assegurar abans la teva plaça.

    Estem treballant a poc a poc per millorar, però actualment només cobrem en efectiu.

    En el cas que ens apropem al límit d’aforament abans de la primera classe, contactarem amb els inscrits al formulari per fer efectiu el pagament abans del inici de classes per assegurar la plaça.

    A partir del primer mes, el pagament del mes següent es farà la darrera classe del mes previ.

Coneix a Aina Llobera

Aina Llobera es Tècnica superior en il·lustració i artista digital freelance formada a l’EASDIB (2020). Se centra principalment en projectes d’il·lustració infantil i juvenil tant editorials (Badidibú i l’autora Cristina Gomez Muñoz), aplicacions mòbils per a l’aprenentatge de l’anglès (Nominis) o recolzant visualment projectes de Disseny Gràfic.

Ha estat premiada amb la subvenció a projectes d’autoocupació per l’Institut Balear de la Joventut i el Carnet Jove de les Illes Balears amb el projecte tèxtil de serigrafia “We are Troublemakers” (2021).

Actualment està implicada amb tota mena de projectes envoltant les il·lustracions referents a les Rondalles Mallorquines, tant l’exposició Herois de Rondalla amb els comissaris Marc Cantallops i Llucia Serra (2022), com el proper Manacor Encantat i la futura Vila del Llibre on va participar com a muralista.