Classes de Dibuix i Tècniques per adults (+16 anys)

(Leer versión en castellano)

A partir dels 16 anys plantegem les activitats de manera individual per adaptar-nos als interessos i nivell de cada persona.

Oferim recolzament personalitzat al dibuix i les diverses tècniques de representació, ja sigui aquarel·la, tinta, grafit, llapis de color, oli, ceres, pastels, tècniques mixtes, collage… o amb qualsevol cosa que se’ns acudeixi per a composar!

Tenim una sèrie de propostes que ajuden a la pràctica d’iniciació, tant del dibuix com de les tècniques pictòriques, per a qui desitgi aquest assessorament.

Pels que ja tenen projectes propis o senzillament volen anar practicant amb diferents temàtiques els acompanyem assessorant-los, en un espai amb tots els mitjans necessaris i amb bon ambient. Dijous+16 vol ser el teu racó agradable per dedicar-te setmanalment a les teves inquietuts, ja sigui per divertir-te com per preparar-te professionalment. Una oportunitat per explorar el teu propi estil, per llançar-te a aquesta activitat o aquella tècnica que encara no t’atreveixes a començar pel teu compte i que et sents més segur/a provant-ho en companyia.

A tallers16 comptem amb materials bàsics de dibuix a la vostra disposició per a l’iniciació. Amb amb el desenvolupament de projectes són individuals és millor que cadascú porti els seus propis materials.

Coordina i imparteix el taller Mireia Cabaní, impulsora de tallers16, il·lustradora i arquitecta a Dúctil. Tenim previst ampliar amb més professorat si és possible.

El preu del curs és de 60€ al mes. Com a promoció de llançament del curs, si us inscriviu tres mesos seguits, gaudireu d’un 10% de descompte sobre el preu* (162€).
*Descompte aplicable una única vegada per alumne i curs.

S’imparteix d’octubre a maig cada dijous de 18:30 a 20:30. Si hi ha prou persones interessades ampliarem a tota la tarda per a que sigui més flexible l’assistència.

El curs està programat per a grups reduïts. Així s’optimitza la dedicació individual, millorant l’experiència i optimitzant l’aprenentatge i desenvolupament de cada participant.

Inscripció

Reserva la teva plaça en dues passes:

  1. Omple el nostre formulari d’inscripció als cursos i tallers, seleccionant el curs que us interessa.
  2. Realitza el pagament en efectiu a Mireia Cabaní al nostre local (C/Nicolau de Pacs 16, Palma) el primer dia de curs, o a partir del dimarts 12 de septembre de 17:00 a 20:00 si vols assegurar abans la teva plaça.

    Estem treballant a poc a poc per millorar, però actualment només cobrem en efectiu.

    En el cas que ens apropem al límit d’aforament abans de la primera classe, contactarem amb els inscrits al formulari per fer efectiu el pagament abans del inici de classes per assegurar la plaça.

    A partir del primer mes, el pagament del mes següent es farà la darrera classe del mes previ.

Coneix na Mireia Cabaní

A la Mireia li encanta l’aventura i ficar-se en embolics, sobretot si és en bona companyia, per això impulsa tallers16 amb la il·lusió de compartir el què més li agrada, tant amb professionals com amb amateurs.

És il·lustradora per la EASDIB el 2021 i arquitecta, cofundadora de Dúctil, estudi d’arquitectura i disseny gràfic del que es despedeix aquest any 2022 per dedicar-se a dibuixar i a tallers16.

L’acompanya l’interès i amor per la natura, durant els més de 20 anys d’exercici de l’arquitectura s’especialitzà en construccions energèticament sostenibles i s’ha ocupat del respecte per l’entorn i per les persones. Com il·lustradora just comença, però ha publicat en alguns poemaris de l’amic Damià Rotger Miró, ha realitzat dibuixos per encàrrec per a publicitat i fet altres il·lustracions per acompanyar publicacions de treballs musicals. D’altra banda, amb el desig de compartir el meravellament que li produeix la natura, està treballant en el projecte personal L’any que passem volant, que es tracta d’un llibre il·lustrat en col·laboració amb experts, on es presenten els principals esdeveniments als diferents hàbitats naturals de Mallorca, en el transcurs d’un any.

Disfruta d’experimentar amb diferents tècniques i això és el què precisament fa ara, contentíssima de poder-se cuidar i poder cuidar als altres. 

Si veniu a tallers16 segur que us obrirà les portes amb moltes ganes de conèixer-vos.